Bodyflex otthon - mastering légzési technika

Bodyflex hatásos légzőgyakorlatok, amely arra irányul, hogy az égő zsír. Ez a program által kifejlesztett amerikai Grieg Childers, hogy a szülés után három gyermek vissza a 44 th méretét ruhákat a 56..Bodyflex otthon - mastering légzési technika

Basis Bodyflex - kombinációja bizonyos gyakorlatok és a légzés, így a vonat az izmok szigorodtak bőrt, így a ráncok és a narancsbőr. Ugyanakkor a lépést az órák lassú.

Ha érdekli, hogyan kell előállítani Bodyflex otthon, ellenőrizze a légzési technikát, hiszen a legfontosabb dolog, amit meg kell helyesen tette.

Tedd szét a lábait a parttól 30-35 cm, kezét a néhány centiméter a térd felett. Ugyanakkor várom. Ez nem az egyetlen helyzetben gyakorolni, de a legegyszerűbb módja annak, hogy megtanulják Bodyflex otthon.

Első lépés: kilégzés a szájon keresztül

Meg kell lélegezni a levegő, vagy inkább lassan nyomja rá. Ha megértjük, hogy több levegőt a tüdőben nincs jelen, bezárja a száját.

A második szakasz: egy gyors lélegzetet orr

Ott csak akkor kapcsol orrát. Hogy egy éles levegőt, és igyekezett a lehető leggyorsabban és élesebb megtöltheti a tüdejét levegővel. Lélegezz be teljesen. Ebben a szakaszban kell hanghatás, azaz a hangosabb lélegezni jobb.

Bodyflex otthon - mastering légzési technika


Harmadik szakasz: éles kilégzés száj

Most meg kell nyomni a levegőt a száján keresztül, kihasználva nemcsak a tüdő, hanem a hasi izmok. Ott kell lennie a hanghatás, ahogy kilégzéskor gyorsan.

Negyedik szakasz: a lélegzet-gazdaság

Kissé döntse előre a fejét, és elkezdi húzza meg a gyomrot. Ahogy emlékszem, a tüdőben a levegő ott, és ebben a pillanatban lehetetlen lélegezni. Így, ha visszahúzódik a gyomrot, és egy üreget alkot. Járjon lassan, halkan számítva a másodperc. Ideális választás, ha számít a 8, de el lehet kezdeni a 3-4 bar.

Az ötödik szakaszban. Lélegezz be az orrán keresztül

Miután létrehozott egy második, akkor szabad belélegezni. Elég az izmok ellazítására és lehetővé teszik a levegő töltse ki a tüdőben.

Miután elsajátította a légzési technikát, akkor lehet kezdeni Bodyflex otthon.

Bodyflex otthon - mastering légzési technika

Ezzel a torna, a test kap egy nagyobb mennyiségű oxigén mely telítődik az aktív vér elérte, hogy egy részét a feszültség. Tehát zsír emésztése sokkal aktívabb.

Ezen felül, akkor megtanulják, hogyan kell fogyni otthon, Bodyflex lesz hatással az anyagcserét, a nyirokkeringést. Még a gyomor kezd másképp működik, hiszen fokozatosan csökken a mérete.

Hogy Bodyflex otthon hozta meg a kívánt eredményt, akkor kell, hogy kövesse a három alapvető szabályok:

1. Levezető edzés éhgyomorra. Így az ideális idő a gyakorlat egy reggel (az az idő, azonnal ébredés után). Ha nincs ilyen lehetőség, akkor az edzés előtt, várjon 2-3 órával étkezés után.

2. A rendszeresség. Természetesen, csak a rendszeres edzés eredményeket ad.

3. A teljes és egészséges táplálkozás. Semmilyen esetben nem indul el, szigorú diéták, mert a vizsgálatok igényelnek nagy energiabevitel, amelyeket nem lehet feltölteni nem megfelelő táplálkozás.

Tehát, ha megtanulta, hogyan kell fogyni otthon ingyen, anélkül, hogy megvenni a kiegészítő berendezések vagy súlyokkal.

Bodyflex otthon - mastering légzési technika