925, mi ez - arany vagy ezüst minden választ

A tény az, hogy a megjelenés, hogy van egy szép arany színű, de olyan áron, sokkal kisebb, mint a többi arany karkötő és fülbevaló. Ennek fényében azt kell megérteni részletesebben ebben a tekintetben.Standard minták arany és ezüst

925, mi ez - arany vagy ezüst minden választ
Annak érdekében, hogy pontosan meghatározni, hogy mennyi a nemesfém lévő alkalmazott ötvözet és a mintát. Minél magasabb az értéke, annál tiszta és ezért drága, és ezt tartják ötvözet.

Jelenleg Magyarországon a FÁK azokra az alábbi rendszer arany minta:

Van is egy feltételes legnagyobb arany minta - 1000. képvisel egy teljesen tiszta fém. Ahhoz azonban, hogy ez a gyakorlatban nem lehetséges, ezért gyakran kijelölt szám 999.

Ami a minta ezüst, ebben a sorban mutatja értékek, mint a 800, 830, 875, amelyeket öntött formájában egy ötvözet réz és ezüst (ligatúrák). Az a tény, hogy a tiszta ezüst magas lágyság, és a réz is növelik a termék tartósságát.

925, mi ez - arany vagy ezüst minden választ


Minták magasabb rendű - 925, 960 és 999 - és ezt az ezüst ötvözetek és az arany, palládium és közvetlenül tiszta fém.

Minta 925 - Sterling fém

A besorolás a nemesfém mintákat a fentiek alapján nyilvánvaló, hogy az érték a 925 pontosan megfelel ezüstöt, aranyat. Ebben ötvözet, nagyobb mértékben van az ezüst, ami az embereket, hogy a zavart: ez látszólag hasonlítanak arany ékszerek, de olyan áron, rosszabb nekik.

925, mi ez - arany vagy ezüst minden választ
925 néha Sterling vagy font (érme) fém. A tény az, hogy Angliában a középkorban vert érméket, mert ez szép és tartós alumínium. Később létrehozásához használt díszítések gyémánt, mint kidolgozásába. Most, olyan ötvözet, amely tartalmaz 92,5% ezüst és 7,5% az arany és más használt fémek:

  • Létrehozása finom ékszerek;
  • Release evőeszköz;
  • Pénzverés emlékpénzérmék.

ötvözetből készült alap 925 kiáll ezüst és annak felületét borítja arany bevonatot, amely a terméknek a szilárd formában. Mivel az arany bevonat rakódik galvanizálással, nyugszik a díszítés vagy érmét megfelelően tartós.

Így, a fém 925 ezüst, bár a sárgás színárnyalatot is azt sugallják, hogy ez az arany. A termékek minőségét készült ezüstötvözet, egy arany-adalékolt különböznek szilárd megjelenést, nagy szilárdság és tartósság.