Napraforgó feng shui - az energia a Nap szimbólum, dragongate

„A nap miniatűr” - így nevezik Sunflower. Ez a csodálatos növény imád sok nagy művészek, mint Vincent Van Gogh, Klod Mone és mások, látta őket, mint a forrás az ihletet. Nem meglepő, mert Napraforgó feng shui - a jelképe a napenergia! Azt mondják, hogy az emberek nyújtott napraforgók, hogy inspirálta a példa a legtöbb őszinte odaadással, mert még a leginkább felhős napon, amikor kiderült, hogy az ég keresve nap és vár ...Napraforgó feng shui - az energia a Nap szimbólum, dragongate

Már korábban említettük, a cikkben növények a házban: 6 fő feng shui szabályait, hogy a Feng Shui tartja az egyik legerősebb támogatói a szerencse és a kedvező szerencsét virágok - napraforgó, valamint mások. Ez a cikk inkább a tulajdonságok ismert napraforgó és ajánlásokat, hogy vonzza a szerencsét velük.

Hová tegye a napraforgó?

Napraforgó a Dél: karrier növekedés és a dicsőség.

Meghatározásakor az ágazat, akkor nem célozza az égtáj, és járjon el az elvet közeli és távoli sarkok, a kívánt helyen a napraforgó lesz a szélsőjobboldal a szoba sarkában. Arra koncentrálunk, kizárólag irányban.

Fontos! Vigyázzon, hogy a napraforgó fejeket mindig felfelé irányul nap felé. Mivel ez a növény volt vágva állapotban nagyon gyorsan csökkenti a fej, akkor van értelme, hogy egy képet a napraforgók a déli falon egy irodában vagy lakásban.

Napraforgó a délkelet: vonzza anyagi jólét.

Mivel napraforgó növény, mint bármely más, lehetséges, hogy használja a képet, és a dél-keleti részén, a házban vagy irodában, így vele kézzelfogható anyagi jólét. Mint néhány más sárga virágok, napraforgó kedvez a növekedés az anyagi jólét az emberek. annak használatát, azért is, mert a színe.

Napraforgó a Southwest: a kapcsolatok javítására.

Napraforgó a Southwest lakás vagy ház fog harmónia a családi kapcsolatok, és tartós szenvedély szerelem. Tűz virág, tápláló eleme az ágazat a Föld, jelentősen erősíti a kapcsolatot, így a romantika és a sokszínűség a mindennapi életben. Ne felejtsük el, a tárgyakat a Southwest párosítani kell, például két párna alakú napraforgó. Érdekes! Van egy legenda, amely szerint, ha egy férjes asszony gyakran eszik napraforgómag, akkor hamarosan képesek teherbe esni, mert a napraforgó - szintén a termékenység jelképe.Napraforgó a Northwest: vonzani társak és az utazás!

Az energia szektor az észak-nyugati - a Földet, így a napraforgó tűz táplálja azt, megerősítve a meglévő hatalom. A több ágazat - 6, és attól függően, melyik szobában van, akkor jön ki a saját aktivátor, beleértve a használata az ágazatban. Ha vállú az összes felelősséget a vállukon, és az érintett asszisztensek akkor csak meg kell próbálni! Az is jó, hogy aktiválja az ágazatban napraforgós házban, ha ritkán hagyja „a tengeren túl”, és azt szeretné, hogy vonzzák az életedbe útra. Például, ha a Northwestern ágazat részesedése a konyhában - vesz mágnes napraforgó hűtőszekrény vagy hasonló konyhai törölköző rátét.

Mennyit kell a napraforgó?

Napraforgó feng shui - az energia a Nap szimbólum, dragongate

Egyéb tulajdonságai Napraforgók ...

Van napraforgó és egyéb vagyontárgyak. Ősidők óta, úgy véljük, hogy a napraforgó képes elkergetni a gonosz szellemeket. Más szóval, hogy semlegesítse a negatív, egyszerűen „égő” azt a napfény. Rosszindulatú energia nem tud állni benne ez a lenyűgöző „tűz virág”, amely egy erős védő talizmán.

Érdekes! Ha azt szeretnénk, hogy egy megálmodja - tegye a párna alá napraforgó és próbálja megjegyezni. Ha azt szeretné, hogy az álom férfi fecsegett titkaikat akkor - tedd az ő / párnája. 

Vigyázat! Aktiválása előtt a szektor 9 napraforgó, meg kell nézni az energia térkép a lakás vagy ház. Ha a jobb oldali szektorban, ami akár a káros energia a Föld - a csillag Deuce betegség vagy a legveszélyesebb energia Sárga Five -, hogy semmilyen esetben ne használja a napraforgót. Erőteljes napraforgó tűz lesz az üzemanyag a gonosz energiát a hely, hozzátéve problémákra. Ez az oka napraforgó valakit, hogy segítsen, és valaki kárt. Ezért, ha nem tudod, hogy az erejét a hazai, lakás vagy iroda, akkor a legjobb, ha kezdeni egy kis kép a napraforgó. Ha 2 héten belül nem lesz valami rossz (veszíteni valamit, megtudja a rossz hírt, beteg, összeveszett valakivel, stb), akkor azonnal távolítsa el onnan, és a napraforgó, a „bűntől”, ne használja azon a helyen, a tűz elem attribútumok, amíg meg tesztelni az energia térben.

Változások az életedben pozitív lesz, ha úgy tetszik a napraforgót. Erőszakkal nem használja! Továbbá, ha valaki a családban nem szereti napraforgók - őket távol a szemét, vagy válasszon más módon a Feng Shui egy hatalmas arzenál.

információ